OIZOman

Fani 20
Žanri Electro / Tech House / Progressive House
Ieteikt

Sestdien, 14. martā, "Black & Yellow Label" piedāvā pasākumu sēriju "Your Music Is Killing Me", Salacgrīvas kultūras namā - starts 22.00.
Salacgrīva - vai atceramies pagājušā 2008. gada 12. aprīli? Tā bija diena, pēc kuras apmēram 200 Salacgrīvas ballīšu mīlētājus izsludināja par bezvēsts pazudušiem - pēdējo reizi tie tika redzēti neikdienišķā pasākumā - "Your Music Is Killing Me" (Tava mūzika mani nogalina!).
Atkal par YMIKM nogalinošāko un slepkavnieciskāko viesi kļuvis PLASTIC /Sugerfree, Plastic Musique/, viņš arī Jūrmalas Seaside Lounge nakts kluba rezident DJ. Jau vairākkārt jūrmalnieku elektroniskās mūzikas cienītāju pūlim viņš licis iesaukties dēļ sevis iecienītās electro un tech house selekcijas. Plastic dēvē arī par vienu no Jūrmalas naktsdzīves līderiem. Šī gada laikā viņš aizvadījis veiksmīgus pasākumus gan Latvijā, gan ārpus robežām. Rezidē arī radiošovā SUGERFREE MUSIC SHOW, kas katru trešdienu klausāms NSB Radio viļņos ( http://www.nsbradio.co.uk ). Producents - lielākā relīze pagaidām "Just Waiting", kas pašlaik ir iemantojusi Kurzemes radio jaunumu topa augšējo galu un cīnās par iekļūšanu lielajā topā. Šajā ballītē arī notiks viņa jaunās relīzes prezentācija "Hide N Seek", kas jau tagad iemantojusi pozitīvas atsauksmes no sava amata profesionāļiem.
Seko līdzi jaunumiem http://plastic.draugiem.lv/ un http://www.myspace.com/theplasticdj
Sildīšanai esam pieaicinājuši no pašas Dublinas, ar nogalinošu talantu apveltīto DJ un producentu - MATTHEW NAGLE aka DR. ANDS /Black & Yellow Label, Full Tiltin, Plastic Musique/ - iesildīšana no plkst. 22:00 - 23:30. Izpētīt viņa dosjē vari - http://www.myspace.com/andsgonewild
Pēc viņa uz skatuves kāpj viens no mūsu sērijas pieredzējušakajiem killeriem – FRITZ /Black & Yellow Label/, konkrētāk,izsmalcinātu sērijveida killeru, kurš slepkavos ar harmoniju un melodiju no plkst. 23:30 - 01:00.
Karstakajā brīdī - plkst. 1:00 pieslēdzas jau sākumā pieminētais PLASTIC. Viņš ir viens nīstākajiem un meklētākajiem killeriem CSI izmeklētāju aprind

1. no 49nākamā

14.03.2009 Your Music Is Killing Me @ SG jau šodie

Ievietoja: OIZOman 8. apr 2010 14:09

Citas šī mūziķa galerijas