Sanija Būmane

Fani 41
Žanri Pop / Smooth Jazz
Ieteikt

Alūksnes Kultūras centrā š.g. 15.aprīlī plkst. 20.00 notiks Internacionālu mūziķu apvienošanās koncerts Harmonijā: Londona-Rīga-Alūksne.

Koncertā piedalīsies:
Sanija Būmane – Izpildīs divu daļu koncertu. Pirmajā daļā būs dzirdama tautas mūzika un Imanta Kalniņa melodijas, gan arī skaņdarbi no Igo orģinālrepertuāra. Otrā daļa vairāk par laimīgu mīlestību – soul, pop un džeza noskaņā.
IGO - goda viesis vakaram. Latvijas leģenda, kurš mīlēts un godāts uz skatuves jau vairāk kā 35. gadus. Īpašs cilvēks arī Sanijas muzikālajā ceļā.
Leon Greening – augstas klases pianists no Londonas, pastāvīgi muzicējošs vienā no slavenākajiem džeza klubiem pasaulē (Ronnies Scott’s Jazz Club), kā arī sadarbojas ar daudz dažādiem izpildītājiem Londonas mūzikas vidē. Izdevis savu soloalbumu, ko ierakstījis Ņujorkā.
Adam King – lielisks jaunais kontrabasists no Džērsijas, spēlējošs top džeza klubos Londonā. Uzstājies kopā ar internacionāliem mūziķiem dažādās Eiropas valstīs, tostarp - Holandē, Itālijā, Spānijā, Portugālē, Francijā un Vācijā.
Ainis Zavackis – sitamo instrumentu un perkusiju meistars no Latvijas estrādes. Pastāvīgi muzicē dažādos TV šovos un projektos kopā ar Latvijā populāriem māksliniekiem, muzicējis arī dažāda veida festivālos, kā arī daudz koncertējis ārpus Latvijas robežām.
Gaidāms arī kāds noslēpumains viesis!

Vakara gaitā būs iespēja aplūkot un iegādāties skaistumlietas no mūziķa un mākslinieka IGO darbiem.
MŪS ATBALSTA: viesu nams JAUNSĒTAS

iepriekšējā5. no 108nākamā

Internacionālu mūziķu apvienošanās koncerts.

Ievietoja: Sanija Būmane 5. apr 2016 21:23

6 cilvēkiem patīk

Citas šī mūziķa galerijas