CharmFarm

Ieteikt

Informācija

Izstrādātājs: "Plinga" GmbH
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

Esi sveicināts Brīnumu mežā, Burvi! Mums ir vajadzīgs Tava palīdzība, lai atjaunotu meža maģiskās spējas un seno dienu skaistumu.

Mēs esam Tevi gaidījuši jau ilgi! Šī ir Tava iespēja pārvērst šo niecīgo ciematiņu neticami skaistā Burvestību zemē. Šajā grūtajā uzdevumā Tu nebūsi viens - ir laiks iepazīties ar Taviem jaukajiem palīgiem. Viņi ir šeit, ai palīdzētu Tev ar visiem uzdevumiem, pie tam uz viņiem varēsi izmēģināt arī savas burvestības, lai ātrāk paveiktu misijas. Tāpat Tevi gaida arī krāsainas celtnes, maģiski radījumi, tūkstošiem uzdevumu un, protams, tonnām burvestību.

Charm Farm piedāvā:
  • Skaistus grafiskos risinājumus un vienmēr augošu dekorāciju klāstu 
  • Intuitīvu spēles izstrādi, viegli saprotamas un uztveramas pamācības
  • Aizraujošus uzdevumus un misijas
  • Burvestības. Nekas nav neiespējams - ikviens var uzburt savu sapņu pasauli
  • Un vissvarīgāk - daudz, daudz prieka!

Svarīgi! Spēle ir pieejama angļu valodā, bet diemžēl ne latviešu valodā - taču atbalsts un atbildes uz kļūdu ziņojumiem un sūdzībām portāla ietvaros tiks sniegts latviešu valodā!

Atjauninājumi

Turpini uzlabot s…

27. aug 2019 13:36
Šmūsi mūs ir informējuši par milzu progresu maģiskā baseina attīstībā! Turpini strādāt tādā garā, un tiksi dāsni atalgots! Izbaudi arī pārējos notikumus un uzdevumus un neaizmirsti par to dalīties ar…

Palielini savu ba…

22. aug 2019 16:56
Piedzīvojumu mekētāji un maģijas lietpratēji, gatavojieties pagatavot daudz drosmes eliksīra, lai kopā paveiktu lielas lietas kopā ar saviem draugiem! Eliksīra spēks spēlēs lielu lomu šajā piedzīvojumā,…

Uzaicini draugu