Bruņinieki un princeses

Ieteikt

Informācija

Izstrādātājs: Vizor Apps Ltd.
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

Laipni lūgti brīnumainos bruņinieku un princešu laikos. Mūsu karaļvalstī varoņus gaida kaujas slava, bagātība un tituli.
Piedzīvojumiem sākoties, tu varēsi izvēlēties savu personāžu: tas var būt vai nu jauns Bruņinieks-ieroču nesējs, vai arī jauna Galma dāma.
Ja izvēlēsies dāmu, kļūsi par pamestībā nonākušās muižas īpašnieci. Tev būs jāpielieto savas burvju spējas, lai parūpētos par augiem un dzīvajām radībām muižas apkārtnē un atgrieztu savām dzimtajām mājām to skaistumu!
Ja tomēr izvēlēsies īstā bruņinieka ceļu, tev būs jāpiedalās daudzās kaujās. Tām tu gatavosies savā pārgājiena nometnē, iegūstot pieredzi, slavu, naudu un titulus.
Abi personāži bērnībā piedzīvojuši traģēdiju, abi ir bāreņi, abus audzinājuši radi. Priekšā tevi gaida pārsteidzoši sižeta pagriezieni, galma intrigas un bīstami piedzīvojumi. Tev būs jāatklāj vecāku bojāejas noslēpums un jāatrod sava otrā pusīte, ar kuru tu dalīsi priekus un bēdas, iekarosi jaunas un apsaimniekosi jau iekarotas zemes.

Atjauninājumi

Vai jums patīk zi…

6. dec 2023 12:24
Dodieties uz Varmvinteru un sviniet gada aukstākā laika ierašanos!(snowman) (roll)

Laimīgu 10. gadad…

27. nov 2023 17:16
Ceļojiet uz lojalitātes salām un sviniet lielo notikumu!:)) (gift)

Uzaicini draugu