Bongo

Ieteikt

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Next Level"

Seko mūsu lapai

SIA "Next Level" spēles "Bongo" oficiālā jaunumu lapa. Seko mums!
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

Iepazīstieties - Bongo!
Bongo ir burbuļ-šāvēju (bubble shooter) žanra spēle, kas ļauj sacensties izveicībā un ātrumā ar saviem draugiem 60 sekunžu mačos. Lai spēlēt būtu aizraujošāk, spēlē ir pieejami dažādi bonusi un superspējas.

txt_318582_middle
Pierādi, ka esi labākais!
Katru dienu sacensties par labāko rezultātu topā! Katras dienas rezultāts summēsies pa nedēļām un pa mēnešiem. Tādā veidā sacensības turpinās visu mēnesi, un vari uzzināt, kurš ir labākais starp draugiem ilgākā laikā. Pat ja tavam konkurentam ir veiksmīga diena, varēsi atspēlēties rītdien un sasniegt augstāku kopējo rezultātu.
txt_318585_middle
Saņem trofejas un iegūsti sasniegumus!
Katrā spēlē kā balvu varēsi iegūt kādu no burvīgajām trofejām. Spēles laikā varēsi pildīt dažādus nosacījumus, lai iegūtu kārotos sasniegumus un tiktu pie džungļu kristāliem! Tos varēsi apskatīt savā profilā no topa, kā arī apskatīt ko savākuši tavi draugi!
txt_351773_middle
Pildi uzdevumus un palīdzi Bongo draugiem!
Spēlējot saņem uzdevumus un palīdzi džungļu dzīvniekiem savākt sulīgos augļus. Par katru izpildītu uzdevumu saņemsi pārsteigumu kasti, kurā atradīsi kādu papildu labumu!
txt_453184_middle

Atjauninājumi

Latvijas svētki B…

9. nov 2015 17:12
Heijā!;) Kā jau zināms, straujiem soļiem tuvojas Latvijas Valsts svētki! (flag:lv) Patriotiskas noskaņas manīsi arī ciemojoties pie Bongo. Pirmkārt, misiju dzīvnieciņi ir ietērpušies Latvijas karoga…

Helovīna konfekšu…

27. okt 2015 11:07
Heijā!;) Tuvojas oktobra beigas, un arī Bongo šajā laikā piedāvā īpašas Helovīna aktivitātes! :)) Tagad uz spēles laukuma šur tur redzēsi strīpainas Helovīna konfektītes (roll) Tās vari savākt…

Uzaicini draugu